jepp...

Bekymringer gjennom tidene, ingen enkel sak...
En beskrivelse av de bekymringer en bekymringsløs herremann kan omgi seg med. Eller fragmenter av et relativt bekymringsløst liv. Ikke vet jeg...

 

Bekymringer gjennom tidene

22/02-05 Man er for lengst ferdig med studier. Man er blitt rik, har byttet hybel med egen leilighet, har en kul liten sort bil, sluttet å røyke, magen er ikke helt som den var, håret tynnes. Og bekymringssiden oppdateres en gang i halvåret. Heh. Det er ikke bare bare å passere 30, skal du tro.
23/08-04 Mer sykkel: Selv om det ikke er blitt nevnt at den ene pedalen har vært skikkelig dårlig i noen år, så knakk i alle fall fotholdern i plast sånn rett før sommern. Det var en omfattende affære å få kjøpt seg nye fotholdere. Men jeg ville også skifte selve pedalene. Så den ene (venstre) pedalen gikk greit av, men den høyre var meget værre. Så hele greia oppsummeres med at jeg i forrige uke fikk det til. Det var jo selvsagt slik at jeg hadde skrudd feil vei. i mitt forsøk på å løsne den høyre pedalen. Årsaken er at slike pedaler har har et omvendt symmetrisk (eller no') gjengesystem, slik at man ikke skal tråkke seg ut av gjengene. Nuvel. Pedalene er i alle fall skiftet, uten at sykkelen ble utsatt for større skade.
24/06-04

Det er bare å rope ut et lite hurra. Ny jobb! Begynner i september. Rambøll AS heter det der. Kult. Feiende flott.
Før dette ble helt klart har man allerede gjennomgått en del forandringer. Man er bla. blitt bileier! Og vært fryktelig syk (kyssesyke). Takk til kroppens immunforsvar for iherdig innsats og god, stabil og høy feber gjennom 2 herlige uker i mai. Ikkerøyker er man også blitt. Det var jo litt spennende å se om man kan kunne unnvære en sigarett en hel dag, etter ca 10 dagers opphold. Og det gikk, så da fortsatte jeg likegjerne med å ikke ta en sigarett. Litt synd å oppgi en slik nytelsespreget tradisjon, men nuvel, man gidder ikke stå utendørs og røyke heller. Dessuten så sparer man over 2000 i måneden, så bare kostnadsinnsparingene er ganske inspirerende.

01/03-04 Visittkort er fine ting. En gang for noen uker siden fikk jeg trykket opp en oppdatert versjon av mine, og gjett hva, jeg mistet de sånn ca etter 5 minutter. Det pussige er jo at ingen ringte, eller på annen måte gjorde meg oppmerksom på hvor de var, ettersom det burde være ganske enkelt å spore hvem som eide sakene. Nuvel. Jeg fant de igjen i dag. På en restaurant jeg hadde vært på 10 minutter etter at jeg hentet kortene. Case closed.
24/01-04 Sykkellås-problematikken kan ansees som 95% løst. Jeg har nemlig kjøpt "verktøy på boks". Har fungert meget godt, bortsett fra at det som tidligere var inne i låsen og gjorde den litt vrien å åpne i lave temperaturer, nå renner ut av nøkkelhullet. Nuvel. Ingen som ser ned i lommene mine uansett.
En annen sak. Når du finner deg selv på El-kjøp og er i ferd med å kjøpe en flunka ny støvsuger (inkludert mikrofiber støvsuger-poser, for minimalt støvutslipp), da skjønner du at ungkarslivet er i ferd med å ebbe ut, for godt.
Da er det likevel godt å vite at man tidligere i uken har mottatt pakke fra postmannen, med glitrende hodetelefoner som gjengir musikk og lyd hinsides tidligere lytteopplevelser. Såh, så lenge man kan kjøpe seg hodetelefoner som tilsvarer prisen av 2 reale støvsugere, er det jo alltids håp for en fortsatt form for frihet, innen de tidligere antydede rammer.
20/01-04 Flere saker er blitt løst. Først og fremst; armlenene på flybussen. Det viste seg at man måtte trekke armlene heeelt opp, og så litt tilbake. Skjønt, det er ikke store marginer. For øvrig har man vært ute på glattisen, med skøyter. Ikke akkurat min bekymring, men det kan jo være at andre vil bekymre seg for akkurat dette. Jah, og ta-ta; jeg var hos tannlegen. For første gang siden, eh, militæret? 12 år. Og null hull. Hm. Nuvel.

  fler bekymringer