ut i fra navnet å dømme skulle den gjøre jobben. den heter Espresso Novo 2000 Plus. jeg kaller den bare espresso-maskin. i dag gjør den sitt, men jeg er på utkikk etter noe bedre.det er ikke bare-bare å lage espresso heller. mengde vann i forhold til kaffemel er en viktig ting man får smertelig erfare dersom man drikker den på café. det har blitt skjerpings på dette i løpet av det siste året, men for bare to år siden var det generelt forferdelig å kjøpe espresso på café. Den var enten kald eller den var for svak, eller manglet sånn skum, crema. nu går det meste meget bedre. har akkurat funnet et egnet glass for å tilberede café latte. slikt gjør livet lyst:-)det er forskjellige oppfatninger om hvorvidt skummet på cappuchinoen kan nytes med skje. min oppfatning er et rungende nei!også er det blitt meg fortalt at det faktisk finnes et studie i kaffetilberedelse. i Roma. tenke seg til, et lite halvårskurs i kaffens aroma, i Roma!
mer om espresso, pluss noen linker Om du ikke har en slik en finnes det andre metoder
og så kan man drikke kaffe her