ut
i fra navnet å dømme skulle den gjøre jobben. den heter
Espresso Novo 2000 Plus. jeg kaller den bare espresso-maskin. i dag
gjør den sitt, men jeg er på utkikk etter noe bedre.det
er ikke bare-bare å lage espresso heller. mengde vann i forhold
til kaffemel er en viktig ting man får
smertelig erfare dersom man drikker den på café. det har
blitt skjerpings på dette i løpet av det siste året,
men for bare to år siden var det generelt forferdelig å
kjøpe espresso på café. Den var enten kald eller
den var for svak, eller manglet sånn skum, crema. nu går
det meste meget bedre. har akkurat funnet et egnet glass for å tilberede café latte. slikt gjør
livet lyst:-)det er
forskjellige oppfatninger om hvorvidt skummet på cappuchinoen
kan nytes med skje. min oppfatning er et rungende nei!også
er det blitt meg fortalt at det faktisk finnes et studie i kaffetilberedelse.
i Roma. tenke seg til, et lite halvårskurs i kaffens aroma, i
Roma!
 |
  |